​Bredningen 110, 9700 Brønderslev

Maskintrailer nær Aalborg

Maskintrailer & kombitrailer​

Maskintrailer

Maskintraileren er velkonstrueret og solidt bygget for at kunne bringe maskiner frem og tilbage. Med en totalvægt på helt op til 3500 kg. kan man på denne måde være sikker på, at ens trailer sagtens kan klare turen uden at bryde sammen. Med ekstraudstyr kan du gøre det endnu nemmere for dig at transportere maskinerne. Vi har beliggenhed i Brønderslev nær Aalborg i Nordjylland.
Med beavertail kan du nemt transportere materiel, som kræver lav frihøjde. Køreramperne er nemlig justerbare, så du nemt kan køre maskinerne op på traileren uden det store besvær.

Stort udvalg af ekstraudstyr

Traileren kommer i forskellige størrelser, og du kan selvfølgelig finde den trailer, som passer bedst til dig og dit erhverv. Med en masse ekstraudstyr har du meget at vælge imellem, og du kan tilpasse det så din trailer er udstyret med alt hvad du har brug for.

Du kan læse mere om de forskellige trailere og se det store udvalg af ekstraudstyr til de forskellige maskintrailer modeller her.  Vores erhvervtrailer minder lidt om denne trailer, læs mere om vores erhvervstrailer her.

Maskintrailer

Maskinrailer

Maskintrailer & kombitrailer​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!