​Bredningen 110, 9700 Brønderslev

Fritidstrailer

Leder du efter en fritidstrailer? Hos Manna Auto- og karosseriværksted nær Aalborg har vi et stort udbud af forskellige trailers. Variant tilbyder et alsidigt program inden for trailere til fritidsbrug. Hobbytrailerne fås med sider i træ eller stål. Totalvægt op til 1000 kg.​

Hus- og havetrailer også kaldt fritidstrailer

Drømmer du om spontane weekendture eller nemmere håndtering af større varer? Med vores topkvalitets fritidstrailer er ingen destination for fjern, og ingen opgave for stor. Skab minder, oplev eventyr og frigør dig selv fra begrænsninger. Fordi eventyret begynder, hvor vejen slutter.

Fritidstrailer bliver brugt af private, og disse trailere bliver også omtalt som en Hus- og Havetrailer. Denne trailer version bliver brugt meget i det private hjem. De bliver oftest brugt til at køre haveaffald til genbrugspladsen eller til at fragte nykøbte møbler. Fritidstraileren kommer i forskellige modeller, og nogle af disse modeller har forskellige funktioner. Alt afhængigt af prisklassen har de forskellige modeller individuelle funktioner, som gør dem unikke fra de andre. Nogle af dem kan du få med tip, mens andre har en højere kant. Prisklassen varierer også lidt alt afhængigt af hvilken model man køber. Der kan også købes en masse ekstraudstyr. Dette afhænger jo selvfølgelig af den enkelte person, som køber traileren.

Masser af ekstraudstyr!

Den mest normale trailer serie som folk kender, er den populære S-serie. S-serien er den model, du ser de fleste køre rundt med på vejene. Det er en lav trailer, som både kommer i en lille version og i en aflang version. Du kan også få den med en høj kant.
Du kan se alt det forskellige ekstraudstyr og læse mere om de forskellige fritidstrailer her. Vores boogietrailer minder meget om en fritidstrailer, du kan læse mere om vores boogietrailer

 

Er du i tvivl om hvilken trailer der passer til dit behov? kontakt os for grundig rådgivning, så finder vi sammen den bedste løsning til dit behov.

Fritidstrailer
Trailer med kasse – op til 1000 kg. totalvægt

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!